skip to Main Content

Vill du få pirr i magen? Då ska du boka en aktivitet med Äventyrligt i Åre och få en upplevelse som du kommer att minnas! Vi har dagliga turer men kan även sammanställa ett specialsytt aktivitetsprogram för konferensen, skolresan eller svensexan/möhippan.

Vi kan erbjuda dig rafting i olika svårighetsgrader, från avancerad till familjeturen. Och om du vill känna på forsens krafter själv kan vi erbjuda kurs i forspaddling. För de små har vi vattenäventyr med lek och bus i Åres forsar. Inte att förglömma är vår uppskattade paddelkurs för deltagarna i Åre extreme challenge.

Olika aktiviteter i forsen är vår huvudsysselsättning, men under sommaren erbjuder vi även guidning på cykeln, både på tvären och nerför skutan. Andra aktiviteter vi guidar är bland annat klättring och grottkrypning. På vintern sysselsätter vi oss med kurser i snowkite och isklättring samt guide till toppturen eller snöskoturen.

Vi sätter alltid säkerheten i fokus och strävar ständig efter att utbilda oss, så att vi alltid kan garantera våra gäster en spännande och säker aktivitet under vistelsen här i Åre.

Vi även vill tillgodose våra gästers behov av upplevelser på ett så miljömedvetet sätt som möjligt, därför används motorfordon endast som transportmedel och aldrig som huvudsaklig aktivitet. Detta gör att vi är godkänd arrangör av Naturens bästa.

Äventyrligt i Åre har varit varit den självklara upplevelseföretaget i Åre sedan 2005.

Boende

Du har väl inte missat att Äventyrligt i Åre har ett samarbete med Åre Camping. Om du även bokar boende på campingen får du rabatt på alla aktiviteter med Äventyrligt!

Boka aktivitet

Inom kort kommer det att finnas online-bokning direkt här på siten. Tills dess kan du skicka in en bokningsförfrågan nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

[contact-form-7 id=”28″]
Back To Top